Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Paraskavedekatriaphobia

2009.02.02. 18:15 | silex | Szólj hozzá!

Címkék: koncert

Pánik, félelem, nyugtalanság, parázató háttérzene a ködben. Valahol a távolban egy színesbőrű próbálja visszahelyezni frissen kiontott beleit. Ő volt az első áldozat. Már csak öten vannak. Mindenki a saját bőrét próbálja menteni, a többiekkel nem törődve. Persze mi már tudjuk, hogy a szőke diáklány fog megemenekülni.

 

Persze sokkal eredményesebbek lettek volna, ha tudják, hogyan keljenek át egy szobán, tele alvó szörnyekkel. Ez, és egyéb hasznos információk is megtudhatók egy önfeledt (ráadásul csak a feltétlenül szükséges horrorelemekkel tűzdelt) koncert során.

 

Node mit is kell tudni erről a koncertről? A helyszín a Művészbázis lesz (Budapest, VI. Városligeti fasor 44.), az időpont 2009 február 13 (péntek) este 9, belépő az nem lesz. Ellenben az első 15 érkező kap ajándéksört. Stresszoldás gyanánt. Valamint szórakoztatni fog még a 3 senor is. És az nekünk nagyon jó lesz. Mindenkinek, aki ott lesz. És igazából nem kell félni, nem lesz nálunk se hentesbárd, se láncfűrész. Benzines biztos nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr19918605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása