Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Bevezető, herceg, felsőruházat

2008.03.03. 16:27 | silex | 4 komment

Címkék: intro gondolkodós messzevan

Itt jön az, hogy mi is ez. Mert úgy illik. Szóval van ez a zenekar. Madagaszkár messze van. Meg van ez a maki. Vilmos. Előreláthatóan mindig egyre többet és többet lehet majd ezekről megtudni, ahogy az idő halad előre. Persze ehhez bizonyos feltételeknek teljesülnie kell. Például olvasni kell. Információszerzési aktus nélkül nehezen képzelhető el ugyanis a tudás megszerzése. Aztán néha nézni, vagy hallgatni kell. Mert nem minden információ textuális módon jelenik meg. De ez gondolom úgyis menni fog.

De a lényeg, az örömünkben tapsikolunk és ugrálva felsikkantunk tipusú lényeg, az a totális interaktivitás. Merthogy itt nem csak mi élhetjük mindenféle közlési kényszerünket, hanem ti is. Sőt, direkt kiváncsiság hajt minket. Irántatok. És a véleményetek irányába. Minden megnyilvánulást örömmel fogadunk.

És akkor első körben egyből gondolkodásra is buzdítanánk titeket, miszerint eláruljuk hogy titokban van értelme annak, hogy pont ez a három szó az első megnyilvánulás címe. De vajon mi lehet? Ennek megoldása rátok vár. Esetleg még vilmosos merchandiset is kap az, aki jól meg is írja a nem feltétlenül jó, ámbár annak tűnő választ. Mert rendesek vagyunk. És mert Gedeon szeret.

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr43363635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idegen lény 2008.03.09. 22:21:04

Szevasztok! Végre valahára sikerült letöltenem a demót, persze csak a zipet. A CsőGörénynek meg Vilmosnak (haha) ígértem ebolát. Ráleltem egy jólfejlett példányra: www.giantmicrobes.com/us/products/ebola.html Remélem, (nem) vírus. Lélekben már erősen gyúrunk a Fringe-re. Meg kéne nyerjétek a fődíjat, amiből meghálálhatnátok mindazt a sok szeretetet, törődést, mitöbb feltétlen rajongást, amit irántatok táplálunk. Mondjuk, az nem lesz elég, dolgozni is kéne valami tisztességes munkát. Kérünk számszövegeket a blogra, máskülönben kénytelenek lennénk hallgatni a számokat, ha meg akarnánk tanulni őket. Technikai kérdések: Mi az a BR? Mindenesetre kikapcsoltam. Még a végén megharap valakit. Hova kattintva lehet megrendelni a zenekaroslogós bébidollt? Most pedig mindjárt a Komment küldése gombra kattintok, és kíváncsian várom, amit ígértél, kedves Rendszergazda Úr, hogy azonnyomban megjelenek alfanumerikusan a képernyőn. 845734369 Legkésőbb a Rézmálban találkozunk! Csáó

algopyrin 2008.03.09. 23:16:42

A "Br" az az "igazi Enter"...
(Vilmost meg lehet rendelni, csak el van nagyon rejtve a gombja :P)

műmenyét · http://messzevan.hu 2008.03.10. 10:41:00

Kedves Idegen lény te!

Nagyon kedves tőled, hogy következetesen csőgörénynek hívsz – szeretlek a magam módján!
Roppantul köszi az ebolát, mert tényleg ígérted is. A legutóbbi sör--rejtvény megfejtésén még gondolkodom.
Dalszöveg ügyben eljárok, amennyiben kívánod, s ennek eredményét jól közzé is teszem majd.
PlüssVilmos még nincs, de majd rakok fel varrósablontot.
És akkor csóközön és tisztelet!
süti beállítások módosítása