Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Silex, a gnosztikus - avagy FABRICATI DIEM, PVNC!

2008.04.19. 20:01 | silex | 3 komment

Címkék: messzevan bemutatós

Ezzel a poszttal egy minisorozatot indítunk útjára. Minden epizódban egy-egy ikonikus alak fog magáról monologizálni, ezáltal kiélve leplezhetetlen közléskényszerét. Node akkor kezdjük is:


Nos kedveskéim!

Tehát a nevem silex [ejtsd:Kő] és most elég sok dolog forog a fejemben. Fogaskerekek, biciklifelnik, ilyesmik. Minek lakni? Olyan nincs is, hogy PH érték. Ja igen, szeretem a tarka dolgokat. Meg az egyszínűeket. De mégis inkább a tarkákat. Jelenleg leginkább az foglalkoztat, hogy hány pontosvessző szükséges egy kocka lerajzolásához. És ti észrevettétek már, hogy fázni csak akkor lehet, ha a hőmérséklet az évvel ellentétes paritású, ráadásul még negatív is?

És igen, a pletyka igaz, a hangszereim egyéniségek. Ezért aztán nevük is van. Fenchurch az, akivel a legtöbbet találkozhattok mostanában. Különbenis mindenki egyéniség, egy valakit kivéve.

De vajon mire lehettek még kiváncsiak? És lekváron? Juteszembe, nincs is jobb, mint egy pohár meleg libazsír. Kis esztétikai célú borsozással a tetején.

Na akkor miről nem beszéltem még, amiről ilyenkor illik? Név megvolt, magamról rovat megvolt, hangszer megvolt, kedvenc étel megvolt. Kedvenc könyv megfejthető, szóval várom a LEVEZETETT megfejtéseket. Zenei hátasok szoktak még lenni asszem. Igazából csak egy van, a szamár félúton Bréma felé. A többi nem hátas.

És a végére még kaptok egy kis mélyenszántást is, hogy meglegyen a heti filozófikusságadagotok: Minden relatív, kivéve ezt a mondatot.

Kellemes kontemplációt kívánok nektek ennek kapcsán, legyetek jók és ne nézzetek egyenesen a napba, mert az fájhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr35433134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

algopyrin 2008.04.20. 03:47:15

Királyság! Kár hogy így 3:46-kor olvasni sem tok... :D

Idegen lény 2008.04.20. 19:03:16

Amik megválaszolatlanok maradtak:

Melyik bandában játszol?
Ki a nőd?
Mért vágtad le a bajszodat?
Van-e (elektromos) bőgőd?
Mi a kérdés?

Appendix

filozofikusság

Geciputtony!

algopyrin 2008.04.21. 15:56:55

Jó a hózentrógered, hol vetted?
süti beállítások módosítása