Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

És kösz a halakat

2009.05.18. 11:05 | silex | 1 komment

Címkék: koncert

Ilyenkor szokás elmondani, hogy mennyi idő alatt mennyi mindent, mennyire jól. Nem fogjuk, mindenféle helyekről összeszámolható, kideríthető. Ellenben szeretettel meghívjuk Önt a Madagaszkár messze van zenekar első és megismételhetetlen, örüljünkmindennek-elvű búcsúkoncertjének premierjére, melyre a Művészbázison (Bp., Városligeti fasor 44.), május 30-án este nyolctól kerül sor.

Koncert után hajnalig tartó vilmosozás, nyakbaborulás nem kizárható. Pillanatnyi vérmérséklet szerint.

Szóvalhát: Alkossunk egy odatevőset, mert méltó dolgoknak méltó lezárás kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr861128331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ash (-sly-) 2009.09.30. 15:22:22

Hajhó a halaknak!

Látom a búvárszezon véget ért, mert nyakrafő.
Kérdés: Szeged cityben (amiről mindannyian tudjuk, hogy Kiskundorozsma csatolta magához először 1616-ban majd 1973-ban), lesz e koncertetek? Mondjuk az idén valamikor? Vagy esetleg nemidén valamikor? Biztos megélhetési gondok mi? Milliomosnak sem egyszerű lenni mondta G.József gépkocsiszerelő. Természetesen a Kiskundorozsmai világegyetemközpontban sajnálatos módon nem tudunk galaxisközi koncertet rendezni, mivel az élijenek (alien-a földön nem élijen) nem szeretik a zenét. Az ő bajuk. Szóval a kérdés komoly. Esetleges kontakt, ha szerveződnétek Szeged irányába mégis: www.garabonciasborozo.hu (info@garabonciasborozo.hu). Ez egy ilyen kisszinpados rockkocsma, azaz szuggesztív szubkultúrális szaporodóhely. Válaszotokat köszönöm vagy nem, de az biztos. Atyagatya Team by sly
süti beállítások módosítása