Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Jason Takes Budakeszi

2009.03.05. 15:02 | silex | 1 komment

Címkék: koncert

 Gyorsjelentés az ámokfutás aktuális állásáról, a sarok mögül váratlanul. Arcunk alulról megvilágítva zseblámpával, meg minden. Péntek 13-a sorozatunk folytatódik, ezúttal a Budakeszi Pinceklubban (Budakeszi, Pátyi út 1.) csap le mindenki kedvenc hokimaszkos mókuskája. 22-es busz végállomásáról van ám szó, tehát a csapdába esés is garantált.
Semmiségszámba menő 400 Ft-os árért annyi rettegést és félelmet élhettek át, amennyit csak szeretnétek. De pl hallgathattok zenét is. A meghívást a Mongun Triónak köszönhetjük nem mellesleg. Ja, és ha az időpont nem lenne sejthető (gondolom nem nagyon, mert soha nem kapok válaszokat a mindenféle csodálatos fejtörőre amit meg-meg jelenik), március 13, péntek, este 9.







 

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr59983290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahanna 2009.03.13. 09:36:43

Én kitaláltam pedig, az órát is! Kapok vilmost?
süti beállítások módosítása