Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Sikeraratás

2009.01.20. 18:15 | silex | Szólj hozzá!

Címkék: élményes nekünkjó reménykedős

Nos tehát az előző posztban feltett kérdésre a rengeteg válasz beérkezte ellenére megmondjuk a tutit. Aki számot vet, sikert arat. Helyes válasz nem érkezett, ellenben Kyriel elfogadhatóan közel volt, meg elfogultság, szóval ő kap vilmost vagy ekvivalenst. Gratulálunk!
 
És akkor a beigért jővőkép, nézzük miféle jókat is tervez a Madagaszkár messze van zenekar a következő évre:
 
1. Koncertek
 
Meglepő, mi? Szóval lesznek mindenféle fellépéseink, remélhetőleg minél több helyen. Tutikat még nem nagyon tudunk mondani, de fesztiválok, tehetségkutatók, klubestek várhatóak, ha minden jól megy, nem csak a közigazgatási határon belül. Valamint olyanokkal is, akikkel még nem. Erről hamarosan és folyamatosan több.
 
2. Új számok
 
Vannak készülőben, mert hát vetni kell. Meglebegtetvén néhány címet, csak hogy az izgalom fokozódjon: Ami a dolga, NASA-reklám, Verebek a jegenyefán. Ezek persze munkacímek, a változtatás jogát fenntartjuk, mert kihasználunk minden hirtelen szembekerülő szálkát és ötletet.
 
3. Felvétel
 
Ha igaz, még idén meg szándékozzuk alkotni a zenekar által jegyzett első EP-t, egyelőre Négy évszak munkacímmel. Ezen felül várható egy koncertfelvétel még tavalyról, rádiójátékkal tűzdelve.
 
4. Madagaszkár benne van
 
Titokban suttogom csak, alakulófélben egy úgynevezett side project. Sok minden lesz benne, nem is pont Madagaszkár, bár mint a címből sejteni lehet, benne lesz. 
 
Na hát végülis csak ennyi a tervhalmaz, reméljük azért össze is jön belőle valami. Mármint mérne, de azért mégiscsak. Rendszeres visszalátogatás, esetleg kommentekben közölt reménykinyilatkozatás természetesen örömmel fogadott.

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr50891636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása