Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Ég a gyertyán

2008.12.16. 15:45 | silex | Szólj hozzá!

Címkék: koncert hellókarácsony messzevan

A Boldogkarácsonyt jegyében közös gyertyagyújtási alkalom születésnapi koncertünk során. Az esemény bekövetkeztének igen komoly valószínűsége (ha lesz világ, lesz Fészek, lesz VII. Kertész utca 36., akkor meg fog történni) tartsa bennetek a lelket december 23-áig! Nem sokkal este 8 után ugyanis közös ünneplés, zenei ön-, és közmegajándékozás várható. Meglepinek lesz még Just 'Cause is. Hogy miért? Na vajon.

 
Természetesen a szokásos paraméterek várhatóak, miszerint: zene, sör, társaság, Vilmos. Igény szerint kariajiba kitűzőt is örömmel adunk.
 
Az egész időzítésben van természetesen egy népnevelő szándékoltság is. Nem tanácsolt utolsó pillanatra hagyni az ajándékvásárlást, hiszen embertelenül hosszabb sorokat kell kiállni bárhol. Aztán persze van végső lehetőség. Ha úgy alakulna, hogy már csak egy ajándék hiányzik a lista teljes kitöltéséhez, az nálunk pótolható lesz a fantasztikus GCPTTNY egy - kérésre dedikált - példányának köszönhetően.
 
Tehát mindenkit várunk nagyon nagy szeretettel, valamint addig is örömteli karácsonyi készülődést, egymás sarkán taposást és ajándéklatolgatást kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr4826339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása