Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Rozsdafoltok

2008.03.17. 18:14 | silex | 2 komment

Címkék: koncert

Most kivételesen intellektuálisan sokatmondó koncertre invitálunk titeket, melyet a Fringe Fesztivál kereteinek bugyraiban fogunk megtartani. Lesz mindenféle mélyenszántás, meg valamiféle tanulságot is levonunk majd a végén.

Mert ez egy olyan alkalom. Nem lehet mindig ész nélkül. Meg különbenis közönségbarátság, szeretetkör, egymásratalálás, békesség.

Másnaposan a budiban felebarátod homlokának tartása. Nyilván csak a spontán performansz-jelleg miatt. Mindenféle testnedvről csak képletesen esik szó. Allegorikus ürítés, a salakanyagok metaforikus értelmezése. Tudjátok, hogy megy ez.

Na de azért gyertek csak el. A Fringre, mert sokat kinn leszünk - kihagyhatlan lehetőség az együtt vedelésre világmegváltó beszélgetésekre. A Promenád teraszra vasárnap (márc. 30) este 18:20-ra  - kihagyhatatlan lehetőség a vedelésre zene mellé zenehallgatásra és műélvezésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr19384906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása