Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Vesezene - Udvarias kérelem

2008.08.20. 12:15 | silex | 2 komment

Címkék: messzevan rajong nekünkjó

A bizonyítványmagyarázással kezdendő az a helyzet, hogy van ez az oldal, hogy mymusic.hu. Az értésünkre adtak egy olyan helyzetet, melynek következtében nekünk nagyon jó lenne, ha sokan szavaznának ránk. Mert akkor igen jó esélyekkel kapnánk egy szolid pattanásos hátat segédkezet.

Rendben, elárulom, egy A38-as HS7 előtti fellépés a tét.

Az igaz ügyet úgy tudjátok előmozdítani, hogy elmentek jól a http://mymusic.hu/madagaszkarmesszevan címre és ott megnyomjátok a kedvencekhez feliratú gombot. A gomb megnyomásához regisztrálni kell, de az is fél perc körül van csak ám.

Ez egy egyszeri, ámde igen hathatós előmozdítása lenne a világ megtérítésének, amit ugyebár soha nem késő, de itt a lehetőség. És mint minden vallás, ami ad magára valamit, misszionáriusainknak felajánljuk az üdvösséget: Aki aug 31-én éjfélig bekattint minket, jó eséllyel indul a három vilmospakk egyikére. (A konkrét választás természetesen randomizált, mint a való élet).

És a nyálcsorgatás végett egy vilmospakk hozzátartozói:

  • egy vilmosos kitűző
  • egy vilmosos matrica, klasszik
  • egy vilmosos matrica, rocksztár edisön
  • egy vilmosos matrica, metró edisön
  • két ingyérbeugró valamelyik közeli koncertünkre, egyeztetve jól
  • egy féldecis vilmos, zenekari társaságban fogyasztva, optimálisan koncertalkalommal


Ezen felül a nagyon elhivatottak napi egyszer meg tudják nyomni ugyanazon az oldalon a szavazok gombot. Azt is nagyon megköszönjük, csak ott nem tudjuk ki volt az. Ezért ott meg kell elégedni a globális köszivel, amit az első adandó alkalommal nyilvánosan is szóvá teszünk majd.

A győztesek listáját meg majd itt tesszük közzé, feltehetően szeptember első napjaiban. Mert ugye miért is csigáznánk tovább lelkes hittéritőinket.

Hála, béke, Rock'n roll

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr81624409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyenő királylány · http://www.spaces.msn.com/birojudit 2008.08.24. 13:19:20

Na most a probléma ott van, hogy nem engedi megnyomni azt a gombot. Pedig már kb. 3 napja nem jártam arra.

silex · http://silex.blog.hu 2008.08.28. 16:38:21

refreshegni kell, mer olyan a rendszerük hogy különben nem mutatja mi van, de elraktározza ha nem is látod ám
süti beállítások módosítása