Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Arcpirítás

2008.03.21. 15:49 | silex | 3 komment

Címkék: koncert képes

Íme az aktuális lehetőség a nosztalgiára. Vagy a szívfájlalásra, ha nem jöttél. Egy emberes adag arcpirítóan szexi fotó az arcpirítóan szexi zenekarról, amint épp szolidan pornográf dalokat ad elő a nagyközönség számára. Ha esetleg neked is lenne hasonlóan izgató képed, dobd fel az indafotóra messzevan címkével! Megtaláljuk ám.

És ha olthatatlan vágyat érzel egy közös zenei orgiára, ki ne hagyd a fringes fellépésünket! Vagy április negyedike, de ez még csak egy mézesmadzag, hogy tűket rágj a körmödön amíg el nem mondom, pontosan mi van.

És hogy a képekre kattanj, előbb tovább:

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr42391047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idegen lény 2008.03.21. 19:35:03

És hol a közönség? Az a csodálatos csorda, amelynek léteteket köszönhetitek. Amely értelmet ad a mindennapokban a továbbküszködésnek, a sufnibarkácsnak.

Ja, hogy ez zárt kapus meccs volt?!

silex · http://silex.blog.hu 2008.03.22. 18:13:36

A közönség tükröződik a szemünk őszinte csillogásában. Ne habozz direktebb képeket feltölteni róluk bárhova. Legrosszabb ami történhet, hogy kirakjuk
süti beállítások módosítása