Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Bréking - Duopack lesz a koncertből

2008.03.26. 09:28 | silex | 4 komment

Címkék: koncert gondolkodós

És aki ezt a perverz-bugyuta szóviccet ennél konkrétabban elsüti, az meg is érdemli. Node a lényeg: Ha igazi einsteni* sztereoélményre vagy kiváncsi, akkor a fringes koncert mellé gyere el vasárnap délelőtt 11-re a Nyugati térre is. Ki tudja, hátha ott játszunk? Najó, mi tudjuk: Igen.


*Ugyebár a tér és az idő egysége, meg nemcsakhogy két helyről, de két egymáshoz közeli időpontból. És akkor ide kapcsolódik a mai házifeladatunk: Figyelembe véve a vasárnap délelőtt 11:00 Nyugati tér (szélesség, hosszúság pl googlemaps segítségével kiválóan kikereshető) és az este 18:20 Promenád terasz koordinátákat - valamint nem elfeljetve hogy már nyári időszámítás van - mikor és hol lehet ezt a sztereorendezvényt optimális hangviszonyok között hallgatni? Megoldásokat természetesen indoklással együtt a kommentekbe várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr25397094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idegen lény 2008.03.28. 19:18:19

A képlet egyszerű:
A Nagyreményű Zenekar Kétes Haknira bólint rá a Jelentős Tehetségkutató napján.
A Kétes Hakni hevében az énekes megfeletkezik Nagyreményű mivoltáról, stagedivingot követ el a Közönség ellen, csakhogy a Közönség nincs jelen - Jelentős Tehetségkutató hivatott toborozni azt-, kronologikus anomália következtében nem is lehet, így nyakát szegi. A Gitárost elgázolja a Villamos. Mint közismert, a Villamos közelében ez a leggyakoribb halálozási ok. A mentőkre várva a lelkileg összezuhant villamosvezető lány (nincs még 22, lenszőke, tele pénzzel) beleszeret a dobosba, akivel még aznap koraeste világkörüli utazásra indul a Világ körül. A Basszista meg? A Tér sarkában fürkészeknek vegamealt osztogató Krisnatudatúak közé keveredik, velük tart hangos gorangázás közepette. Vagy megeszik a Disznók.
Így aztán marad az Ütős, aki a Jelentős Tehetségkutatón egymaga fantasztikusan játszik, ám ezt senkise (a Zsűri se) érti meg, többtagú Nagyreményű Zenekarra számítva diszkvalifikálják. Így a zenekar elesik az Egymillió Dolláros Fődíjtól.
Minek folytassam, mindenki kivülről fújja.
Az Ütős nemkevés Ősszláv Istenét segítségül hívva 1 év leforgása alatt újraklónozza a Nagyreményű Zenekart, és önhatalmúlag újra benevez a Tehetségkutatóra. Ám az az előző évi Egymillió Dolláros Fődíj következtében csődbemegy. Így a Nagyreményű Zenekar álmainak Rózsaszín Luftballonjai kipukkadnak, feloszlik, a mentálisan segítségre szoruló tagjai az Alkohol Örök Rabságába zuhannak.
Mindig ugyanaz a lemez.
Köszönjük, nem kérünk az effajta Kétes Haknikból!

algopyrin 2008.03.29. 14:41:19

És mi lett a kutyával?

műmenyét · http://messzevan.hu 2008.03.31. 12:04:42

Jövendőmondás. Csak óvatosan az ilyen, s a hasonló tudományok mívelésével, ha kérhetjük! Van az úgy, hogy igaza van Önnek, s a vizionált Armageddon bekövetkezte elkerülhetetlen. AZ meg ugye nem jó, s ilyen formán mindenki az ellen tesz majd, hogy AZ be ne következhessék.
Ez okoz némi gondot. Nem nagyot.
Mert ugye az élet néha igencsak hajaszt egy rossz áámerikai - hálivúdi, hogy konkrétosak legyünk - filmre. Ettől aztán meg olyan izgalmasnak mélyen szánt - ó, de mégis fantasztikusan áltudományos történéstelenség keletkezik a térnek, s időnek folyásában(?), hogy mindenkinek a fal adja a másikat.
És ugye van az is, hogy az élet márpedig nem film, meg hogy ami be fog következni, annak adjneki, mer úccse lehet ellene. Semennyiresem. Meg fog történni. Akkor minek a fröccsöntött műanyagból lévő dráma!?
De a szép az, hogy fenti intelmeivel Idegen lény, kit mi oly módon szeretünk, hogy azt leírni nem lehet - nem is tesszük, - elejét vette a világ elbagatellizálódásának.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
süti beállítások módosítása