Friss

Licenc

Creative Commons Licenc

Akitérintőleg

2008.08.26. 15:56 | műmenyét | 2 komment

Címkék: megmondós messzevan nekünkjó felvevős

Tartunk kedveseim számszavazást. Nektek meghirdetve jól, hogy úgy higgyétek, döntésképes helyzetben vagytok. Mi úgysem figyelünk oda a véleményetekre, de az mindegy.

A következőt tessék megfontolni: melyik három számot vegyük fel a már ismert repertoárból jól? Szavazhat mindenki, aki akar, tud, sün vagy nem az. Tegye is mindenki itt meg lesszíves!

A számok pedig íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://messzevan.blog.hu/api/trackback/id/tr95561964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bencergazda 2008.09.04. 14:34:56

Tisztelt Publikum és a Nagyérdemű!
Engedjék meg, hogy nyilvánosan köszönjem meg a zenekarba vetett bizalmukat annak okából, hogy a legtöbb szavazatot egy olyan dalunknak adták, amelynek még nem adatott meg a lehetőség, hogy szőnyegáruház-próbatermünk négy falán kívülre repülhessen. (Érgó méjg nám lett béjmutatva a nóuta.)

Mondjuk aki nem szavazott még, az nem tudja, hogy melyikről is beszélek, szóval mostmár tessék egyet választani!

műmenyét · http://messzevan.hu 2008.09.04. 16:39:18

nyilvánvalóan meg vagyunk hekkelve, mint ahogyan az agárdi strandon a szalmonellaárus is szokott lenni, midőn a turista lejárt üdülési csekkel fizet az amúgy zöldellő kenyércsücsköt ellentételezendő.

\m/ ( >< ) \m/
süti beállítások módosítása